Pana la Toamna..se numara gainile!

S-a hotarat! Pana la Toamna trebuie sa stim cate perechi de ooa si cate pasarici sunt in Hambar, cati ciutani, cate babete, cati moshi senili, cate gaini migratoare si cati cocosi coiosi. Aaa, sa nu uitam pe cei care au parasit lumea asta pentru Raiul Gainilor. Pentru ca si cei care au facut MAREA TRECERE, se pare ca s-au materializat cumva si au votat,’domle, a votat Casper, ‘domle.

Si-acum, incepe numaratoarea, fiecare gaina trebuie sa-si prezinte penele la control, sa vedem ce e de capul nostru, cati am mai ramas, cati au dat ortu’, cati mai rezista mental .. apropo, daca o iei pe ulei, si in loc de cucu-rigu incepi sa zici miau-miau sau ham-ham, inseamna ca esti persoana activa, vontant activ? Sau te duce in salonul capitonat cu cartoane de oua? ..

Pana atunci, sa ne antrenam pentru ce va fi. Indraznesc sa anticipez cum vor arata lucrurile:



Fratilor, nu traim intr-o tara normala la cap! E tzacaneala maxima .. si-atunci? Sa ma umple spiritul civic si sa fiu un cetatean model? .. Ma „pish” vulcanic, dupa o duzina de „blonde” consumate, peste peretele pe care scrie „Nu Vorbi Neintrebat! Slava Vesnica Partidului!”

Din pacate, nu imi pot extirpa si nici amorti in nici un fel constiinta .. drept urmare, accept, si sper ca se va gasi medicamentul potrivit pentru tara asta .. pana atunci, ma bucur ca s-a castigat dreptul de a spune liber „Ma pish!”, fara sa iti tremure chilotii, si ca poti sa te „pishi”, metaforic vorbind, peste toate sloganurile si propaganda unora!

(n.r. – daca efectiv te pishi, respectiv mictionezi, in public, pe oricare zid, deja nu mai este democratie, este altceva, si te racoresti cateva ore la sectie, deci, aviz amatorilor! „Pishuliti-va” metaforic, doare mai mult decat jetul fizic care uda zidul .. „Pishul” metaforic doare mai mult, pishul fizic se usuca, dispare de pe zid, dar asa, mictionand metaforic peste prostiile unora, iti lasi mesajul destul de adanc si permanent!).

Hai, Popor, scoateti-va oole si pussycaturile pentru numaratoare!

Lasă un comentariu