RAPE ME … fara Maimuta!

Poftim? Stai asa, ceva nu este in regula in filmul acesta! REWIND! Cum, cum?

Un Taximetrist violat de o Clienta. Si nu orice Clienta ci una buna-rau. L-a incoltit pe al nostru Taximetrist si, sub amenintarea pilei de unghii, l-a supus pe asta la..perversiuni sexuale visate de orice barbat!

De unde sa incep? S-o luam sistematic.

Personajele: pe de o parte, Clienta – hormoni multi, fizic beton, „sa-i bei apa din…” vorba unui bun prieten de suferinti, ochi albastrii, bronz natural sau artificial, nu conteaza, oricum, creola, buze … pliabile si muiate … in nectar (alta rima n-am gasit!) si Taximetristul, pe de alta parte – om devotat meseriei lui, barbie de Duke Nukem si cam atat am reusit sa observ de sub bandajul care ii invelea bostanul.

Locatia: apartamentul Bunaciunii.

Recuzita: 3 rosii, 2 paini, o salata verde si o shundea folosita pentru … intimidarea celui denumit in continuare „Lucky Bastard”.

Desfasurarea actiunii:

Bunaciunea trimite Fatza Palida la cumparaturi. Lucky Bastard se conformeaza. Se intoarce cu punga plina si fara sa se dezmeticeasca, in lumina noptii, a lucit o lama de cutit, care se indrepta vertiginos spre bostanul lui, insotita de vocalize gen: „Azi, acum si aici, ma f*ti ca pe hotii de cai!”. Aceste cuvinte ii apartineau Bunaciunii, cU pila de unghii din dotare care lucea amenintator in lumina unui bec de 20.

Lucky Bastard ce face? Fuge si se baricadeaza in baie, cacat-jumate, urland „Vioooollll” … in timp ce usa de lemn era sfaramata de un topor cu luneta, aruncand aschii in toate partile, iar Bunaciunea urla, lovind usa cu toata forta: „Little pig, little pig, let me come in…Not by the hair on your chinny, chin – chin…Then I’ll huff, and I’ll puff, and I’ll blow your house in!”.

Lucky Bastard urla de zor, ingozit, avand momitele cat doua boabe de cafea. Bunaciunea continua sa sfarame usa de la baie cu toporul, rupand usa in bucati ascutite si lasand lama pilei de unghii, transformate in topor intre timp, sa intre prin usa sfartecata de lovituri. Lucky Bastard a facut un lac instantaneu in jurul lui. Bunaciunea se opreste din sfaramat usa si, uitandu-se prin crapatura pe care o facuse in usa, cu un ochi rosu si injectat, plin de pofta sexuala, spuse cu o voce ascutita ca lama toporului: „Heeeeeere’s Johnny!”…ooopa, stai asa, ca am incurcat scenariile, asta este faza din The Shining (pentru CUNOSCATORI!).

Concluzii:

Lucky Bastard este un D(i)uck-Head! Chiar si cu bostanul crestat, care este problema? Daca pe Bunaciune o mananca, da-i cat duce, poate asa se manifesta ea. Poate ii place sa o iei la palme, sa-i dai cu perna in cap, s-o „pici” cu ceara etc., las-o, frate, ca pe ea! Mesaj pentru Lucky Bastard: Ai ratat sansa sa i-o tragi lu’ Lara Croft! Si nu, prietene, nu este vorba despre vreo manelista, ruda cu Chichician, este tipa aia care este in stare sa ti-o traga, in timp ce se lupta cu mumiile malefice..evident, te trage..de/la raspundere! De ce nu lasi fata sa-si manifeste Magnetismul Animalic?



Prieteneeeeeeeeee, nu te mai juca cu Maimuta. sa faci bonu’ gras, mai pune si tu laba la treaba pe ceva viu, mai ales ca o ai in fata ta pe Bunaciunea ninja, cu tot cu cutit si pila de unghii.

Cat despre Bunaciune, ia de-aci cateva autocaracterizari:



Badass Girl:


Blonda, la fel, Badass rau de tot:


Si bineinteles, Mama Fetelor Rele:


Ia uite, Dick/Duck Head, ce ai pierdut!

Am inteles ca Bunaciunea a fost internata la Nebuni. „I am Cornholio, I need TP for my bunghole!” Un singur cuvant: INTERNATI-MAAAAAA si pe mineeeeee in acelasi salon cu Bunaciunea!

Inspiratia:



Nu putem decat sa incheiem apoteotic, urandu-i lui Lucky Bastard mult cap de fier si bandaje curate:


Toate bune si plsss, plsss, plsss, sa aiba si fratele vostru parte de Bunaciuni din astea!

2 comentarii

  1. Salut.
    Ai o adresa de emial de contact?
    blogerul@gmail.com

  2. gatgolasdetransilvania@yahoo.com, este in sectiunea „A BAUT”, scris mai pe romaneste, asa 🙂

Lasă un comentariu