Prima cotcodacire!

Sa facem prezentarile, zic. Si sa dam explicatiile de rigoare, sa inteleaga lumea care e treaba aici .. „Acest medicament se elibereaza  fara prescriptie medicala. Daca apar manifestari neplacute .. inseamna ca este nevoie de prescriptie medicala pentru afectiuni asociate!”, asta trebuia citita, asa, pe nerasuflate ..

Drept urmare, toata lumea poate lua pilula zilnica de croncaneala, ideea este sa se adune un stol mare, incat toti sa croncanim la unison .. Croncaneala la unison inseamna putere! .. Pariul este sa vedem daca si croncaneala poate schimba ceva, daca poate aduce un plus, acolo unde sunt multe minusuri,  „daca poate face ca un inceput de zi sa fi luminos, chiar daca afara ploua” <mi-au pleznit oole de optimism>.

Drept urmare, doza zilnica de cotcodacit se ia zi de zi, doctor’s orders. Ca o noutate, maine va trebui sa organizam Hambarul! Sa ne alegem Cocosul Conducator in mana caruia ne punem noi visele, speranta si viata de gaini devotate .. Asadar, se va cotcodaci ceva pe subiectul acesta de catre semenii mei colocatari ai Hambarului, drept urmare, nu-mi tradez rasa! Deci, pe locuri, fiti gata .. POC! sa inceapa CRONCANEALA!

.. si ca sa incepem in forta, sa lansam prima tema:

” Care ar putea fi imnul croncanitorilor de pretutindeni?” .. astept propuneri!

Pana atunci, sa incepem relaxati, sa nu ne fiarba oole..

Lasă un comentariu