Sunetul adevarului..din Hambarul „vecin”!

Fara sa vreau, cand stateam pe buda in aceasta dimineata si cautam ceva de citit, am gasit, printre revistele „Joaca-te cu Gaina, Boy!” de langa buda, un CD pe care scria „Vezi-ti de oole tale! Strict Secret!” Cum de obicei pana acum in viata mea oole mele m-au bagat in cele mai mari probleme posibile (n.r. – asa e cand ai 2 galoane de tupeu in punga cu doi bani si nu esti o matza fandosita, macar incerci sa-ti pastrezi demnitatea si sa te comporti normal, fara smerenie), ma duc si dau un Play la CD.

Titlul CD-ului era „Muzica Gainilor cu Atitudine din Hambar – Dedicatii pentru Liderii Supremi ai Hambarului”. Nu spunea care Hambar, un Hambar (n.r. – pentru ca alta rima nu am gasit; o fi Hambarul „vecin”), iar Liderii Supremi fiind Cocosii lansati in batalia pentu Cuibul de Paie de Aur. (n.r. – ce coincidenta, ia uite, si in alt Hambar se aleg Cocosii, ca la noi, ha ha!, silly me!). Interesat, am pornit CDul.

Prima melodie era un fel de propunere de imn de campanie pentru unul dintre Cocosi, nu spunea care Cocos:


A doua melodie era o incurajare din partea Gainilor cu Atitudine pentru Cocosul pe care il sustineau ele, nu stiu care Cocos, nu spunea clar cine e:


Ultima melodie era imnul Gainilor cu Atitudine, sau cam ce visau ele in noptile lungi de iarna (n.r. – nu doare sa visezi):



Ma intreb ce melodii au celelalte gaini, Grupul Gainilor Anti-Gainile cu Atitudine (n.r. – ce sa le fac, daca atata i-a dus capul ca sa-si numeasca gruparea!), dar nu ma intereseaza. Am o vaga idee cam despre ce melodii vorbim, dar o sa dezbatem subiectul cu alta ocazie.

A raportat pentru Racnetul Hambarului,
al dvs., Redcock varu’ lu’ Hancock

(n.r. – pentru noi, gainile, Gaina Rosie este ca un sex-god, toate puicutele sunt in limba dupa un Cocos Rosu, mai ales atunci cand se mai hotaraste cate una dintre noi sa ne paraseasca, fiind scurtata de un cap, fiind pregatita pentru ciorba, culoarea rosie ne excita, pe cand tot ce este verde, bagam in gura! Atentie la prezervativele de culoare verde pe langa puicutele noastre, este posibil sa ramaneti si fara plastic si fara continutul lui).

Lasă un comentariu