„Da-i cu votu-n creasta!” si „Liderul Suprem”

Dupa cum va spuneam, astazi este mare croncaneala in Hambar pe tema votului. Astazi, trecand pe langa o sectie de votare, am auzit urmatoarele: „Da-i cu votu-n creasta! Direct in frunte, sa-l ia ameteala! ” .. si-apoi o suita de gajaieli si zgomote schingiuite, pe care le-am interpretat ca fiind rasete.

Vorbele ii apartineau unui cocos batran, imbracat intr-o camasa verde in patratele, cu palariuta de paie in cap, cu pantaloni bej si sandale, evident, cu sosete. „Omul” se vedea c-a venit la distractie, „ziua votului” este la fel de importanta ca si ziua botezului si ziua ingropaciunii, tot cu straiele de gala te prezinti. Omuletul nostru era inconjurat de o ceata de gaini-mamaite, cu camasi albe, scrobite, si mileuri la gat, cu mult fard si dungulite mov in par. Unele aveau si manichiura facuta, „rosie ca focul, sa le manance norocul”. Una avea si o palariuta cu o pana de fazan, decolorata de atata vreme trecuta peste ea, dar inca teapana, si cu o floare mare, albastra, de carton, in piept.

Se pare ca al nostru Don Juan anchilozat se cam dadea-cocos in toata regula la domnisoarele noastre octogenare, cine stie, poate se gandea ca, mai pe seara, vor sarbatori votul cu o jumuleala in grup. Puicutele astea batrane ii tineau la unison tonul, si cotcodoceau de zor, ranjind si dandu-si coate, aratandu-si cele mai bune proteze din dotare. (n.r. – Imaginea era cam apocaliptica si cu mare insemnatate psihologica, daca asa voi ajunge si eu, un cocos jupuit care alearga gaini batrane, atunci mai bine ma fac singur sunca de pui, cat inca mai sunt fraged.)

Revenind la scena noastra, batranelul tot isi arcuia bratele si isi unduia bazinul intr-un dans de imperechere, banuiesc, babele noastre caraiau de zor, in culmea fericirii. Orgasmic, omul le trimitea din cand in cand si bezele, aruncandu-le cu degetele noduroase pupici umezi si fierbinti, direct spre hodoroancele in calduri, care asudau la greu, impingandu-se una in alta, cica de rusine. Una dintre ele, mai viteaza, i-a zis lui James Bond: „Asa, asa, zi-le, zi-le!” (n.r. – Ce sa le mai zici, tataie, ca nu mai merge „jucaria” sa le mai „zici” ceva!)

Cam asta era atmosfera la vot..

Si-atunci stau si ma gandesc: „Ce naiba a fost in capul meu sa trec pe strada aia? ” si doi: „Incotro?”.

De aici, incotro? Ce ne asteapta de maine? Care cocos va reprezenta Hambarul nostru? Ce ne facem cu gainile batrane? Cine ne apara de Vulpe? Cine va avea grija de oole noastre? Cine ne va mai indopa si ne va mai spala creierul, asa cum ne place noua? Cine ne va mai..incaleca? Ooops, scuze, au fost semintele de dimineata inmuiate in vin si de-aia, imi zboara mintea la sex. Dar ca sexul sa fie placut, cica trebuie sa fie cu consimtamantul ambelor parti. Cum ramane cu gainile incalecate fara voia lor, singura lor vina fiind faptul ca s-au nascut si traiesc in Hambar? O sa mai vina alti cocosi externi sa incalece gainile nostre? Curcanii sunt de partea noastra sau nu? Puii nostrii se vor crede cocori si vor emigra spre tarile calde? Au vreun viitor gainele tinere din Hambar, in afara de a deveni delicatesa prajita prin nu stiu ce tara straina? .. si tot asa, o groaza de intrebari. Pe toate le gasiti scrise in „Racnetul Hambarului”, revista noastra interna de informare.

Sa rezum, dragi concetateni, daca va tin oole si mai aveti gauri la curea sa o mai strangeti, si daca va place sa va pape Vulpea, si cine stie cine alcineva mai apare pe parcurs, atunci stiti ce aveti de facut. Daca nu, iarasi stiti ce aveti de facut. Este numai in puterea voastra sa alegeti Liderul Suprem al Hambarului. Spre exemplu:



Sa vedem ce ne spune istoria (n.r. – intotdeauna cand nu stii ce sa faci, te uiti inapoi, la faptele petrecute in istorie):



Pastrand speranta ca voi trai intr-un Hambar in care „ziua votului” n-o sa mai fie un motiv de imbracat hainele pentru inmormantare si botez, pastrand speranta ca alor mei concetateni ai Hambarului nu le vor mai ghiortzai matzele de foame si ca unii dintre concetateni isi vor redescoperi oole dintre picioare, va doresc la toti votare placuta si „O sa aveti Cocosul pe care il meritati, Motherfuckers!”, including me.

Lasă un comentariu